laix.lu is loading...

Postareal Bitburg, Germany

Germany
Bitburg
2013 - 2015
Worldwide

The new post office district on the outskirts of the city of Bitburg, Germany creates an entrance to the town by the pedestrian zone. The project features high quality-standards and affords a sustainable inner-city mix of outlets, services and housing. It contributes to urban life with people invited to linger in new pavement cafés and public spaces.

Conceptors

WW + ARCHITEKTUR & MANAGEMENT SARL
info@wwplus.lu
www.wwplus.eu
T. +352 26 17 76

WERNER SCHAACK
architect, Trier (GER)

HDK DUTT & KIST GMBH
Saarbrücken (GER)

Client
GBT Wohnungsbau und Treuhand AG
Cost
7 632 000 EUR (net price)
Architectural Competition
First prize Commission based on negotiated procedure
Share this project
Location
Postareal Bitburg © OAI 2017
Postareal Bitburg © OAI 2017